top of page

Huisbezoeken

Zwarte Pieten op bezoek, dat maakt het feest toch echt compleet!

Huisbezoek, bij gezinnen en familie`s

Altijd gezellig!

 

Een bezoek van twee of drie van onze Zwarte Pieten belooft altijd een hoop spektakel. Of Sinterklaas zelf met een of twee pieten...

 

Na reservering stuurt u ons informatie over de aanwezige personen. Dit verweven wij in een van onze vele scenario`s. Heeft u specifieke wensen voor een verhaal? Geen probleem. Zonder meerkosten schrijven wij een verhaal speciaal voor u.

Regelmatig merken we dat sommige kinderen een beetje angstig kunnen reageren. Onze ervaren pieten weten als geen ander hoe een kindje hun beste vriend kan worden..

Een van mijn kinderen is eigenlijk een beetje bang, wat nu?

Voor je het weet is de angst overwonnen!

 

Wanneer u graag een bezoek wilt hebben van onze pieten dan vult u bij 'contact' uw gegevens in. Wij nemen dan contact met u op om een bezoekafspraak te maken. Vervolgens stuurt u ons informatie over de kinderen en eventuele wensen. 

Wanneer wij alles compleet hebben krijgt u van ons de definiteve bevestiging.

Ja, ik wil een huisbezoek. Hoe werkt het?
 

 

Bezoektijden

Wanneer zijn de Pieten op pad?

Heeft u een ander idee?

U mag ons altijd bellen!

Kosten huisbezoek

Vanaf het moment dat Sint Nicolaas in Nederland aankomt zijn ook de Pieten op pad. De Pieten van Het Grote Boek brengen een bezoek aan huis gedurende een half uur.

Wanneer u een bezoek aanvraagt kunt u een voorkeurtijd aangeven. Hier kunnen wij in praktijk bijna altijd aan voldoen. Mocht uw voorkeurstijd al gereserveerd zijn dan kijken we samen voor een andere optie.

 

Op het moment dat de reservering definitief is krijgt u deze tijd te horen. Houd hierbij rekening met 15 minuten speling. Dit houd in dat de Pieten een kwartier eerder of later arriveren. Dit alles heeft te maken met o.a. de weersomstandigheden, zoals sneeuw of ijzel, en drukte op de weg.

Wij zijn erg gecharmeerd van een persoonlijk Sinterklaasfeest. Voor ons kan het niet origineel genoeg. Een ogenschijnlijk simpele vraag kan de sleutel zijn tot een hele mooie beleving! 

U mag ons altijd bellen, geen enkel probleem!

Zie hiervoor het tabblad 'tarieven'

bottom of page